miercuri, 9 martie 2016

Aparatura de laborator

Preview by Thumbshots.com Thumbnail Screenshots by Thumbshots 
  
Compania comercializeaza aparatura de laborator,  consumabile de laborator si sticlarie de laborator la cele mai bune   preturi.
citeste tot.......


Vindem aparatura de laborator, consumabile de laborator, sticlarie de laborator de la producatori de renume din Europa. Oferim suport tehnic in alegerea echipamentelor, garantie si service cat si piese de schimb. Societatea a fost infiintata in anul 2012 si de atunci am intrat pe piata echipamentelor si consumabilelor pentru laboratoare chimice, biologice si medicale ca un jucator tanar si ambitios cu dorinta de a castiga teren prin seriozitate, munca si implicare in toate rocesele necesare unei colaborari. Telefon : 0723171260 website : http://www.bestlab.ro



 Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !