luni, 10 martie 2014

Inchirieri Auto de Lux

SC. INTERNATIONAL TOP RENT SRL.  va ofera servicii de închirieri auto de lux, închirieri auto pentru evenimente ?i închirieri auto corporate. De asemenea oferim servicii de limuzina cu sofer, daca doriti libertatea si flexibilitatea unui transport privat, in care un sofer profesionist va va duce la destinatie. Compania se evidentiaza nu doar prin serviciile de lux oferite, ci si prin promptitudinea si atentia deosebita oferita relatiei cu clientii. 
   
Va oferim avantaje de ficare data cand apelati la noi, de aceea va punem la dispozitie Oferta personalizata, pentru inchirieri de lux, inchirieri pe termen scurt sau lung, inchirieri de weekend. Putem negocia oferte rent a car personalizate, in functie de dorintele si nevoile specifice ale fiecarui client.
    International Top Rent este solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza calitatea superioara, maximul de confort, extravaganta si plusul de eleganta fiind alegerea optima pentru petreceri private.
    Contactati-ne pentru a obtine Oferta personalizata!!!


Adresa: str. Maior Vasile Bacila, nr. 37

Telefon: 0723.379.310
E-mail:office@internationaltop.ro
Web: www.internationaltop.ro


Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !