sâmbătă, 13 februarie 2016

Servicii contabilitate firma Bucuresti

Va oferim o gama larga de servicii contabile de specialitate, sub forma unor pachete flexibile, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dvs.
Cerere oferta de pret contabilitate
Tarifele pentru servicii de contabilitate se vor calcula in functie de volumul activitatii si specificul societatii dumneavoastra. Va garantam profesionalism, seriozitate si tarife avantajoase.
 De asemeni, pretul ramane constant timp de un an de zile, indiferent de modificarile pe care le aduce firma pe parcurs (cresterea numarului de angajati, cresterea cifrei de afaceri, a numarului de documente prelucrate, etc.) .
              Pentru mai multe detalii vizitati site-ul nostru:   livecont




Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !