miercuri, 22 aprilie 2015

Probleme cu finantarea??> apeleaza si TBI BANK

TBI, prin cele doua institutii financiare ale sale, TBI BANK si TBI LEASING , vine in intampinarea necesitatilor de finantare, punand la dispozitia clientilor solutii de creditare cu abordare FLeXiBiLa si RapiDa:
1. CREDIT RELAXAT
Cifra de afacere in scadere, profit negativ, incidente bancare accidentale,..?  -  TBI poate acorda credite analizand calitatea garantiilor, istoricul in piata al clientului, situatia actuala a societatii, contextul in care a evoluat afacerea, etc. si poate decide acordarea  creditarii in ciuda unor aspecte negative.
2. SALE & LEASE BACK  - Flexibilitate maxima - euro fara a justifica destinatia banilor
Finantarea presupune vanzarea vânzarea catre TBI Leasing a autovehiculelor  ( maxim 4 ani vechime),  a echipamentelor (nu mai vechi de 3 ani) sau a cladirilor pe care le aveti în proprietate ( societatea sau asociatii ),  rascumpararea  realizându-se concomitent printr-un contract de leasing.        
 AVANTAJE:              a) capitalizarea rapida cu bani, fara a destabiliza fluxul activitatii - bunul este utilizat in continuare de firma   
                                 b)  suma finantata  poate fi utilizata fara o justifcare. 
                                 c)  analiza de finatare se bazeaza pe regulile finantarii in leasing ( "foarte relaxata")
3. REFINANTAREA
Refinantam orice credit imobiliar sau garantat cu imobile/terenuri. Perioada maxima 15 ani. Refinatarea pune accent pe calitatea garantiilor si intr-o masura mai mica de situatia financiar-bancara a societatii.
Cezar Stan  -  reprezentant TBI BANK
Punct de lucru Bacau - B-dul Unirii, nr.30, parter
Mobile: 0728 208.322;  Tel: 0334 401.284




Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !