joi, 12 februarie 2015

Kostarom Expert - Expertul tau in hidroizolatii profesionale - cele mai mici preturi din Romania

 ----- Folosim membrane bituminoase termosudabile profesionale. Datorita bitumului aditivat, insertiei de poliester si a stratului protector din granule minerale de ardezie,au proprietati de flexibilitate si plasticitate foarte ridicate si rezistenta inalta la U.V. si I.R.;
  ---- Pentru hidroizolatii peste panouri din tabla cutata tip sandwich, exista o membrana lichida elastomerica impermeabilizanta care se aplica la rece cu trafaletul sau pensula.aceasta membrana lichida este pe baza de rasini modificate in emulsie apoasa.Are o buna permeabilitate la vaporii de apa si o rezistenta optima la imbatranire si la raze U.V. , precum si la ploi acide.Produsul nu este toxic si protejeaza mediul inconjurator si sanatatea populatiei;Se aplica peste orice acoperis deteriorat din tabla plana sau cutata, placi azbociment, impermeabilizare beton, hidroizolatii bai, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii piscine, hidroizolatii rezervoare apa, sau alte lichide.
    


  Motto : " Noi nu glumim cu apa "

                                                    De 15 ani facem hidroizolatii -  Contactati-ne si nu veti regreta !
                             Tel   0761/332121 ; 0721/658890 ; tel/fax : 0338/113765    
                                          kostaromexpert@gmail.comkostaromexpert@yahoo.com





Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !