duminică, 18 ianuarie 2015

Servicii de Mentenanta IT

Angajamentul nostru consta in prestarea periodica a activitatii de service pentru sistemele individualizate in momentul incheierii contractului cu dumneavoastra.

mod-de-lucruAstfel, la preluarea sarcinilor, echipa noastra va realiza o inventariere succinta a sistemelor si o fisa de service pentru fiecare dintre acestea, fisa in care va constata elementele componente si starea lor de uzura sub supravegherea si semnatura beneficiarului care sa ateste veridicitatea informatiilor. Fisa are scopul de a va ajuta sa va clarificati nevoile reale, de a ordona activitatea de la inceput - este un instrument util atat noua, cat si dumneavoastra care il puteti consulta periodic pentru a vedea exact numarul de interventii pe sistem, natura acestora, componentele schimbate si momentul achizitionarii lor, etc.

Abonamentul, indiferent de tipul sau, ne obliga pe noi la orevizie lunara periodica, indiferent daca pentru sistemul respectiv a fost solicitat service-ul sau nu in ultimele 30 zile. Daca exista solicitari, vom raspunde cu promptitudine la toate pentru ca indiferent de abonament avetiCONSULTANTA SI SERVICE NELIMITAT. Consultanta se face cu deplasarea gratuita a unui reprezentant al nostru direct la dumneavoastra la sediu sau, in cazul in care specificati expres, prin telefon pentru o rezolvare rapida a problemelor elementare. Ne angajam sa intervenim la solicitarea dumneavoastra intr-un termen de 2-8 ore.

 rapiditatementenanta.jpgLa solicitarea dumneavoastra va putemfurniza la preturi promotionale si cu transport si instalare gratuita o gama larga de produse IT de ultima generatie, atat hardware, cat si software. Dumneavoastra numiti produsul si noi vi-l aducem - de exemplu, nu ar fi mult mai usor sa gasiti deja instalat la birou xeroxul acela industrial pe care l-ati vrut mereu?!

Contact





Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !