vineri, 24 decembrie 2021

Magazin online

  www.groupoff.ro -oferte variate, gadgeturi in domeniul tehnologiei, produse utile pentru casa si bucatarie, moda, jucarii, bijuterii, cadouri, capabile sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Toate produsele prezentate sunt atent selectionate pentru a putea oferi maximum de calitate la cel mai bun pret, dorind astfel sa includem vizita in magazinul nostru online in rutina dvs zilnica.

In realizarea acestui obiectiv, va stam la dispozitie 365 zile din 365, cu sfaturi, idei, solutii, asteptand cu drag comenzile dvs pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism.
Suntem deschisi la orice fel de sugestii de imbunatatire si diversificarea a gamei de produse oferite, pe care vom incerca sa le ducem la indeplinire pentru a deveni partenerul dvs de incredere
Date contact:
NEW GROUPOFF INTERNET SRL-D
Strada Oitelor, Nr 22, Pantelimon, Ilfov
Telefon: 0730435496
Email: contact@groupoff.shopmania.biz




Disclaimer : Responsabilitatea privind anunturile revine autorilor acestora. Anunturile mai vechi de 30 de zile, pot sa nu mai fie valabile,chiar daca ele apar pe site ,nelimitat. Atentie ! Va rog sa fiti vigilenti la anunturile privind munca in strainate,deoarece multe persoane au fost inselate.NU DATI NICIUN BAN pana nu aflati mai multe informatii privind firma de recrutare !