vineri, 7 decembrie 2012

Celelalte Cuvinte in Chaos Venue


Celelalte Cuvinte - Bilete ©
Phoenix Entertainment v-a pregătit o surpriză pentru finalul acestui an: un concert aniversar Celelalte Cuvinte, vineri, 14 decembrie, ora 20.00 în Chaos Venue.
În urmă cu mai bine de trei decenii, se înfățișa publicului, la Casa de Cultură a Studenților din Timișoara, o tânără formație înzestrată cu pasiunea pentru muzica de calitate. Celelalte Cuvinte vor celebra traiectoria lor ce numără mai bine de trei decenii printr-un spectacol extraordinar, așa cum ne-a obișnuit.

După prestațiile live din Arad și Timișoara, Phoenix Entertainment va aduce Celelalte Cuvinte și pe scena bucureșteană, unde sunt așteptați de o mulțime de fani fideli și entuziaști. Iarbă prin păr, Dacă vrei, Armaghedon, Zmeie și fabuloasa lucrare rock Oglinda vor putea fi ascultate în Chaos Venue pe 14 decembrie.
Profunzimea lirică inconfundabilă și virtuozitatea instrumentală sunt caracteristicile principale ale formației care și-a dovedit valoarea prin live-urile incredibile, longevitate și constanță muzicală.
Celelalte Cuvinte înseamnă Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (chitară bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi) și Ovidiu Roșu (sunet).
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte de la București se vor pune în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti și pe eventim.ro.
Chaos (fost Jukebox Venue)Strada Turturelelor nr. 11
Sursa :eventim.ro