miercuri, 23 mai 2012

Dedurizare apa

SC AQUATECH SYSTEMS SRL, companie nationala cu capital integral romanesc, va ofera solutii integrate in domeniul tratarii apelor primare.
Va stam la dispozitie cu o gama extinsa de sisteme si echipamente pentru tratarea, potabilizarea, filtrarea, dedurizarea si sterilizarea apelor – filtre automate si mecanice, dedurizatoare, sterilizatoare cu UV, pompe dozatoare, etc - la preturi de producator, consumabile specifice acestor echipamente – mansoane, cartuse si medii filtrante, sare pastilata de puritate 99% , rasini cationice, etc, precum si montaje tehnico-sanitare.
Echipa noastra de profesionisti poate realiza analiza fizico-chimica si microbiologica a apei in vederea stabilirii modalitatii optime de tratare a acesteia – prin filtrare, dedurizare, osmoza, etc, si va ofera consultanta de specialitate in domeniul tratarii apelor primare atat pentru consum rezidential, industrial sau medical.
Deasemenea asiguram mentenanta, service-ul in garantie si postgarantie pentru echipamentele achizitionate prin intermediul companiei noastre sau de la alti producatori.
Contactati-ne la telefon: 0766.482.392 / 0766.482.513 / tel/fax: 021334 41 80 sau email: sales@aqua-tech.ro